Tuesday, July 28, 2009

day 1


aku gerak gi cherating with literally EMPTY heart...
aku drive with 50-50 feelings to go...
tp on the way tu...aku baca doa...
"Ya,Allah...u have every rights utk xnk lindung aku sepanjang aku gerak ni...
tp aku mintak kalau kau sudi lg pandang aku as hamba mu...
kau lindunglah aku dr kebodohan dlm membuat keputusan,dr hambamu lain yg berniat jahat,dr makhlus halus ciptaanmu,dr bencana...sbb semuanya dtg dr kau...kalau apa2 terjadi...aku tetap redha..tp aku mintak kau tlg la tgk2 kan mama tu...heh"
so aku pon drive la...aku drive sgt slow...sbb aku xkejar pape pon...
sampai kan pakcik polis yg tgh buat speed trap kat bwh jambatan pon aku bole lambai!!(bangga sbb aku bwk slow...tp pakcik polis tu xtau aku xde lesen!!!hahahaha...)
aku trus drive gi KT sbb aku lapa n aku nk mkn kopok losong...aku minum ngan air sirap...
sedap gile...pas2 aku jln2 cket then aku patah blk cherating...aku mmg plan nakg KT tp sepatutnye bkn on 1st day...huhu...otw gi cherating...aku pening pk nk tido mana...aku smpai kat camp site...tp bile aku ckp nk sewa tent,pakcik tu mrh aku...ckp bahaya lah...nk ujan lah...tolak rezeki tol pakcik tu...tp mungkin Allah menjauhkan aku dr "kebodohan membuat keputusan", maka aku trus gi tmpat makcik duyung yg keji...(aku mmg benci die sejak beberapa tahun lepas...),tp aku just nk bg makcik duyung excited ada customer je!!aku masuk dlm utk buat uturn je...pas2 aku gi check in kt tempat lain...aku crk bilik yg kiri kanan ada org..sbb aku penakut...time aku tgh terkial2 nk bukak pintu...minah saleh bilik sebelah tegur aku...(nama die elodi)french..."alone?"..."err...yep!u?"..."with partner..you from here?" aku da start bosan...sbb aku nk kejar sembahyang and aku penat gile..."no...see...i have to pray for a while...talk to u later,ya!" mmg la aku xkan kua semata nk ckp ngan die kn...dhla aku xpaham sgt ape die ckp!!aku kan MELAYU....heheh....da setel sume,aku amik buku "aku terima nikahnye..." pegi kat batu2 tepi laut...dgn air coke...perasan foreigner cket la time tu...eventho baca buku bertajuk itu...huhu...baru 2 chapter aku baca...elodi dtg...tp kali ni die bwk gang...didier(partner die),jaeden ngan tedric...aku suspect jaeden ngan tedric gay..kali ni aku paham ape deyrang ckp...sbb jaeden ngan tedric american...kitorang plan nakgi dinner...tp aku tinggalkan deyrang,sbb aku nakgi amek gambar serombong api kat kerteh tu...huhu...tp aku end up mkn kat tmpat aku,ayin,man ngan amir penah mkn time trip kitorang dtg sini...time tu aku cam sedey sbb tis time aku mkn sorang...smpai je kat chalet,aku nmpak elodi kat depan pintu bilik aku...ape kebenda la minah ni nak????aku senyum...then die ckp,"wanna play ball?"..."oh,yeah!!!" time tu aku x sedar aku ni pendek....hasilnye...deyrang confuse aku ngan bola...sbb dgn aku2 skali tergolek kat pasir tu...didier tolak aku kat laut tgh2 mlm tu...aku emo gile!!!lepas main kitorang lepak kat luar...aku minum air mineral...deyrang minum air kencing setan...time borak...elodi tanya aku asal mana sbb kot2 la die nak dtg kan...aku ckp,"i'm from chemor...u know where?"...sume pn buat muke kayu
best jugak membodohkan mat saleh ni...

6 comments:

elin said...

ko tau ke chemor kat ne???lol

meismistake said...

chemor kat perak!!!
hahaha...
aku geog ni fail cket2 je...
heh

ayin1911 said...

GAMBAR maneeee???
bengonggg!!! :)
Ko ingat aku terror berimaginasi..
ngehh3x..

herman said...

3 hari tak mandi...ishh ishh ishh
rambut mesti dah kusut campur keras...wakaka

meismistake said...

ayin...u shud get over ur obsession on pics!!muahaha!!
man...jeles la tu x dpt ikut!!!muahahaha!!

Y A T T said...

ish ish ish