Tuesday, October 6, 2009

ishq


muhabbat hay mushkil karnaa
woh hay kiyoon log sar anjaan dena paagal cheez kab woh hayn andaar ishq
yaa log hayn munsif paagal

7 comments:

ayin1911 said...

hoi...
ko bercinta ngan acappan mane ni??

meismistake said...

hoi!!
agak2 ar aku nk bercinta ngan acappan kan!!!
saje je lah..xde hidden meaning,ok!

elin said...

hahaha..i know i know..lalala..haniz shud i tell kak zaireen????lalalala

meismistake said...

elin..apo??
hahaha..btw,to play safe..SHUT UP!!

herman said...

ni apa hal lak tiba2 kuch kuch hota hai ni...wakaka
terpengaruh ngan mamak kat kedai Taj ke?? muahaha

Y A T T said...

Aku dah hagak dah!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)